Jobba hos oss

Vi är under ständig utveckling och söker nya kollegor, är du en av dem?

Just nu är det inom vår corporate finance-verksamhet som vi är i behov av nya medarbetare.

Vem är du?
Du har goda akademiska meriter och en examen inom ekonomi eller juridik med inriktning mot finansiell ekonomi eller börsrätt. Vi tror vidare att du har grundläggande kunskaper om den svenska kapitalmarknaden och publika transaktioner. Du har ytterst god stilistisk förmåga och mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska (både i tal och skrift). Erfarenhet från arbete inom kapitalanskaffningar och/eller finansiell rapportering är meriterande men inte ett krav. I och med att du dagligen kommer arbeta nära aktiemarknaden är ett genuint intresse för börsen och företagande i princip ett måste.

Vad får du?
Du får möjlighet att utvecklas i en utmanade miljö tillsammans med erfarna och trevliga kollegor i lokaler i centrala Stockholm. Du får en flexibel arbetsplats med högt i tak där du blir en viktig del i ett entreprenörsdrivet företag.

Är du intresserad?
Skicka in din ansökan bestående av ett personligt brev samt cv till jonas.hemmingson@eminova.se. Även för mer information är du välkommen att kontakta Jonas via mail.